Sprachschule Aktiv Bonn - Mësoni gjermanisht dhe gjuhë të huaja

Dëshironi të mësoni një gjuhë të re apo të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore? Apo dëshironi të mësoni gjuhën kombëtare gjermane? Atëherë Sprachschule Aktiv Bonn është vendi i duhur për ju!

Mësoni me ne në qendër të Bonit. Mësuesit tanë me përvojë dhe të gjuhës amtare përdorin metoda më të fundit për t’ju ndihmuar të përmirësoni shpejt dhe me efektivitet aftësitë tuaja gjuhësore. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose aftësitë tuaja gjuhësore janë tashmë të avancuara, ju do të gjeni kursin e duhur tek ne.

 

Në Sprachschule Aktiv Bonn, ne i kushtojmë shumë rëndësi një atmosfere të këndshme mësimi në të cilën ndiheni rehat dhe të motivuar. Ne ofrojmë një sërë kursesh gjuhësore, duke përfshirë anglisht, gjermanisht, spanjisht, frëngjisht dhe shumë gjuhë të tjera.

Ne ofrojmë kurse në nivele të ndryshme. Ju mund të zgjidhni midis mësimeve individuale ose grupore, në varësi të metodës së të mësuarit që ju përshtatet më shumë. Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë një mjedis mësimi të këndshëm dhe produktiv, në mënyrë që të arrini qëllimet tuaja shpejt dhe me efikasitet.

Ne jemi gjithashtu një shkollë e certifikuar nga telc dhe ofrojmë kurse përkatëse, si kurse përgatitore për provime dhe provime telc.

Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth kurseve tona të gjuhës dhe çmimeve. Ne mezi presim t’ju ndihmojmë të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore dhe të arrini qëllimet tuaja!

Arrini rezultate të shpejta me kurset tona intensive në Bon

Sprachschule Aktiv Bonn - Mësoni gjermanisht dhe gjuhë të huaja

Mësoni në mënyrë efektive dhe shpejt me kurset tona intensive në qendër të qytetit të Bonit! Kurset tona janë të përshtatura posaçërisht për nevojat tuaja dhe ju mundësojnë të bëni përparim të madh në kohën më të shkurtër të mundshme. Nëse dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore ose të përgatiteni për një provim, ne ju ofrojmë programin e duhur.

Arrini rezultate të shpejta me kurset tona intensive në Bon

Mësuesit tanë të kualifikuar janë folës amtarë dhe do t’ju mbështesin në arritjen e qëllimeve tuaja dhe do t’ju ofrojnë këshilla dhe mbështetje. Nëpërmjet praktikës intensive, ushtrimeve të synuara dhe mbështetjes individuale, ne garantojmë që do mund të bëni përparim të shpejtë dhe të arrini qëllimet tuaja. Gama e kurseve tona përfshin gjuhë të ndryshme, si dhe fusha të shumta lëndore si biznesi, turizmi ose kultura. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose keni tashmë disa njohuri, do të gjeni kursin e duhur për ju.

Përjetoni suksesin e kurseve tona intensive dhe hidhni hapin e parë drejt qëllimeve tuaja personale. Jemi të lumtur t’ju mirëpresim në Bon!

Mësoni gjuhën që dëshironi nga A1 në C2

Mësoni gjuhën që dëshironi nga A1 në C2

Ne ofrojmë kurse gjuhësore nga fillestarët deri tek ata të avancuar. Si fillestar, ju filloni me një kurs të nivelit A1. Kjo dhe të gjitha kurset pasuese bazohen në Kornizën e Përbashkët të Referencës për Gjuhët. Niveli përfundimtar është C2, që do të thotë zotërim i përsosur i gjuhës. Sprachschule Aktiv në Bon dhe shumë shkolla të tjera përdorin këtë sistem, kështu që ju mund të kaloni nga një shkollë në tjetrën pa asnjë problem.

Sistemi i notës e bën të lehtë zgjedhjen e lëndëve

Shumë nga pjesëmarrësit tanë nuk transferohen nga një shkollë tjetër, por i kanë fituar aftësitë e tyre gjuhësore me mënyra të tjera. Në këtë rast, caktimi i një kursi nuk është aq i lehtë. Ne mund t’ju ndihmojmë të gjeni kursin e duhur. Ne kemi zhvilluar një test vendosjeje për gjuhët më të kërkuara. Ju mund ta bëni këtë test online ose në zyrat tona në Bon. Më pas, ju do të dini saktësisht nivelin tuaj aktual dhe ne do t’ju caktojmë kursin e duhur.

Nëse nuk disponohet asnjë test vendosjeje, një nga mësuesit tanë do t’ju klasifikojë me kënaqësi.

Sistemi i notës e bën të lehtë zgjedhjen e lëndëve

Mësimet zhvillohen në grupe të vogla

Mësimet në Sprachschule Aktiv në Bon zhvillohen në grupe të vogla me një maksimum prej dhjetë pjesëmarrësish. Kjo ka avantazhin që sfidoheni vazhdimisht gjatë gjithë orës së mësimit. Ju mund të merrni pjesë në diskutime ose të merrni pjesë në lojëra me role. Mësuesit tanë i bëjnë mësimet krijuese dhe argëtuese.

Pyetje të rëndësishme

  1. A mund të zhvillohen kurset edhe online jashtë vendit?

Po, ju mund të ndiqni kurset tona intensive hibride dhe kurset në mbrëmje. Ata zhvillohen përmes platformave të tilla si Zoom etj.

  1. Sa kushtojnë kurset online, si dhe kurset prezenciale?

Kurset online kanë të njëjtat çmime si kurset në prezencë. 399,00 € në muaj për një kurs intensiv dhe 279,00 € në muaj për një kurs në mbrëmje.

  1. A njihet certifikata?

Certifikata telc është një certifikatë gjuhësore zyrtare dhe e njohur ndërkombëtarisht që mund të përdoret, për shembull, për të marrë një vizë ose pranim në universitet.

  1. A mund të jap vetëm provimin në Sprachschule Aktiv?

Po, edhe kjo është e mundur. Ne ofrojmë përafërsisht 5 data provimi në vit. Ju lutemi kontaktoni ekipin tonë me telefon ose email për më shumë informacion.

  1. Çfarë provimesh ofron Sprachschule Aktiv?

Ne ofrojmë provime telc nga A1 në C2, duke përfshirë C1 Hochschule.

  1. Sa kohë duhet për të mësuar një nivel gjuhësor?

Në kursin intensiv ju nevojiten 8 javë për një nivel (p.sh. 4 javë për A1.1 dhe 4 javë për A1.2), në kursin e mbrëmjes ju duhen 16 javë (p.sh. 8 javë për A1.1 dhe 8 javë për A1.2).

Ein Privatlehrer begleitet Sie auf Ihrer Sprachreise in Bonn

Me kurset tona të mbrëmjes ju mësoni në një mjedis miqësor

Mësimet e gjuhës tradicionale zhvillohen një herë në javë. Nëse dëshironi të përparoni më shpejt, zgjidhni një kurs me dy mbrëmje në javë. Klasa ndodh në vendndodhjen tonë qëndrore në Bonn ose në internet në klasën virtuale.

Ka gjithmonë kohë për biseda personale midis pjesëmarrësve, kështu që miqësitë zhvillohen shpejt dhe shpesh zgjasin shumë pas kursit. Këto kurse janë ideale nëse doni të mësoni gjuhën për udhëtimin tuaj të ardhshëm.

Sprachschule Aktiv ju ofron një zgjedhje prej 40 gjuhësh

Sprachschule Aktiv ju ofron një zgjedhje prej 40 gjuhësh

Në Sprachschule Aktiv në Bon, ju mund të zgjidhni nga rreth 40 gjuhë. Nëse po planifikoni një pushim në Hungari në liqenin Balaton ose në lulëzimin e qershisë në Japoni, nuk është problem të mësoni gjuhën e këtyre vendeve. Edhe nëse gjuha juaj e dëshiruar nuk është në listë, duhet të na kontaktoni. Ne kemi një bazë të dhënash të gjerë të mësuesve në një gamë të gjerë gjuhësh. Ka shumë të ngjarë që ne të gjejmë mësues të përshtatshëm për gjuhën tuaj.

Një mësues privat ju shoqëron në udhëtimin tuaj të studimit të gjuhës në Bon

Mësimet private gabimisht konsiderohen të shtrenjta. Megjithëse kostot janë më të larta, duhet të kini parasysh se kjo formë e mësimdhënies është shumë efektive. Ju jeni në kontakt vetëm me mësuesin e gjuhës në shkollë, në banesën tuaj ose nëpërmjet internetit. Asnjë person tjetër nuk e shqetëson mësimin dhe nuk duhet të bëni kompromis. Mësimet zhvillohen një herë ose (nëse dëshironi) disa herë në javë. Ju përcaktoni kohën e mësimit dhe temat.

Kurse kompanie në Bon nga Sprachschule Aktiv

Të gjitha kurset mund të rezervohen edhe si kurse të kompanisë. Instruktorët tanë vijnë në ambientet tuaja dhe i mësojnë punonjësit tuaj atje, ose opsionalisht online ose direkt në shkollën tonë të gjuhëve në qendër të Bonit. Kurset janë të përshtatura sipas kërkesave tuaja për sa i përket përmbajtjes dhe kohës. Nëse keni kërkesa specifike kohore, sigurisht që do ta marrim parasysh këtë. Nuk ka kosto ekstra udhëtimi brenda Bonit. Jashtë qytetit, ju paguani një kontribut për shpenzimet në shumën e tarifave të zakonshme të transportit publik.

Një mësues privat ju shoqëron në udhëtimin tuaj të studimit të gjuhës në Bon

Mësuesit tanë kalojnë një proces aplikimi me disa faza.

Mësuesit tanë janë të rëndësishëm për suksesin tuaj dhe tonë. Ne marrim kohën tonë në procesin e përzgjedhjes dhe vetëm ata që përmbushin saktësisht pritjet tona lejohen të japin mësim në Sprachschule Aktiv në Bon. Kriteri i parë që kërkojmë është njohja e gjuhës amtare e gjuhës përkatëse. Përveç kësaj, aplikantët për mësuesë kanë nevojë për një diplomë universitare në arsim, ose në universitete të ngjashme, e cila u mundëson atyre të planifikojnë mësime krijuese dhe me gjallëri. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne sigurohemi që ata të jenë mësues miqësorë dhe të pëlqyeshëm nga nxënësit, që e bëjnë mësimin argëtues.